Tuesday, July 06, 2010

consider sbg ugutan leh x..??! hahaha..!

salam..

errrrmmm...
hehehe.. gelak je kan aku ni..
well well.. entry lepas kan..
aku kata nak cr laki tokey kain..

hahahaha.. x semenggah sungguh..
hr ni plak terus hapdate..
dalam menanti baju2 kurung ku siap di jahet..

aku sudah mendapat baju kurung siap yang baruuu..!!
dr siapaaa..???
dari dia... hahahaa..
bukan sbb ugutan itu k..!!
tp dia kata mmg dia nak bagi aku
wahhh sukaaaaa... baju kurung moden..
kaler chantek..
muat2 ntuk body gumok aku..!!

terima kasih lalink..!!
aku suka sgt..! sgt2 suka..!

walopun maybe sesetgh gurl dah dpt mcm2 dr boy dia..
pada aku.. antara kitorg adalah sesuatu yg spesel sgt..

hahaha kalo aku ugut lagi..
agak2 leh dapat pe yeeee...

nnt bru letak gambo..
sbb nak wat baju 1 Syawal..
spesel punyaaa kes...!!
Yippppiiiiee..!

picture ini menggambarkan 20 thn lagi rupe dia.. hahaha.. tetap smart..!! hihih

1 comment:

  1. amboi..puase xlg...
    baju dh siap erk miahahahhaha

    ReplyDelete

WELCOME!!~~


Blog yang baru nak bertatih ni!!~~ Aiming for this blog is to remind me have a healthty lifestyle... hope to reach my goal 48kg!! (if i'm able to do it) hahah!!!~~ it also a place to express how i feel.. there is sweet and sour in life!!~~