Monday, October 19, 2009

KeNe UsaHa KuaT LaGiK!!

Blog aku cume update time keje jeeee.. ye la ala ala boss kan kat ofis ahhahahahah... ni nk story ckit ni... hari jumaat tu bini boss aku tnya kenapa la aku makin kurus.. hahahaahha sudah sudah.. dia tnya aku ade amik pepe produk keee.. yadaaaa... nk tipu ke x hahahahah... then dia stori mori dia beli J**5 hehehehe.. so terkeluar la ayat aku.. aku x leh ON ngan J**5 hahahaha.. x jalan laaa.. wat rugi duit aku je dulu.. nasib sekotak jeeee hahahahahaha.... so mem besar tnya pe yg aku wat.. smpi kurus mcm ni.. smbil senyum mcm kerang busuk aku ckp la aku jg mkn je.. x mkn nasik.. makan oat.. n bykkan bersenam... hahahahahah dia pun kata nyesal lak beli J**5 tu sampi 3 kotak lak tu.. so sambil berbhasa aku pun ckp la.. xpe akak try la dulu.. maybe ngan akak sesuai... baik sungguh hati aku...
hari sebtu cutiiiii.. DEEPAVALI.. pagi tu menggagahkan diri laaaa... pegi bersenam... bukan la senam joging n brisk walking... letih laaaaa.. ngan jumping jack beratus kali lagi.... balik flat kejap!!!!

seperti yang dijnjikan... pegi IOI Mall lagik... dh la hr khamis tu dah g sungguh bohsan... tp sebab nk meneman uda alias abang kesayangan aku tu cr baju melayu sempena konvo dia.... ku gagah kan la jugak... ish ishh nasib aziana meneman kan aku... ms uda jenjalan sendirik cr hard disc ntuk pc.. nana tnya aku ko ni dah kurus sgt cukup laaaa... arggghhh mn ade... tgn n peha aku bagak la geng... dia suruh aku tonned kan je lagik.... ayat kejam dia tgk aku dr belakang mcm kon aiskrim weeeeiii ko jahat laaaa bencik!!! kecik hati aku... sedih sgt!!!! mn de kurus... dia siap ckp lagik belakang aku xde isi FLAT!!! eeeeeee.. pe punya statement tu!!!! ms tu aku tarik nafas dalam2 n tenang kan hati.. hahahahah.. jaga la ko!!!

hr AHAD aku menimbang kan aku pernah berjanji nk timbang time weekend jeeee... so sesi pun bermula mcm biasek laaaa.. ngan baju dan tanpa kain baju hahahaha lucah sungguh!!!

berat ngan pakaian - 63.7 kg...

berat bersih hahahaha.. 63 kg.. yesss bila nk turun lagik!!!

masa berat aku 85 kg.. aku pernah ckp nk berat dlm 65 kg je dah cukup.. ermmm skrg ni dh jdik 63 kg.. mak aku suruh stop dia kate dh ok sgt tu... x mo xmo nk turun lagik!!! tu la org mn pernah satisfied ngan pe yang dia ada!!!

TATA TITI TUTU

8 comments:

  1. hye kak.. seronok mmg la seronok! tp fear pun ada gak!! nway good luck ntuk akak jugak!!

    ReplyDelete
  2. tahniah..dah berjaye mengurus.. takpe..usaha lagi.. sampai puas hati.. hekhek.. jangan tiggal rangka je sudah..

    ReplyDelete
  3. haha insya allah la x tggl rangka!! nway congrates 4 ur win in tbl!!

    ReplyDelete
  4. usaha yg bagus.. gemuk pun x boleh, kurus pun xboleh.. kene seimbang, baru nampak ideal.. =)

    ReplyDelete
  5. Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

    ReplyDelete
  6. salammm...
    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jelesssss3.....cayalahhhh.....hehehe...cepattt turun ek...

    ReplyDelete
  7. salam kenal2...ehehehe....cari gak kotak borak2...tp takde...jd just drop komen kat sini je...pasni leh keep n touch...lahir thn 85 ek?sebaya ngan adik akak la... :) so senang2 nanti jenjalanla kat blog akak ekk...

    ReplyDelete

WELCOME!!~~


Blog yang baru nak bertatih ni!!~~ Aiming for this blog is to remind me have a healthty lifestyle... hope to reach my goal 48kg!! (if i'm able to do it) hahah!!!~~ it also a place to express how i feel.. there is sweet and sour in life!!~~